KONFEKTGALLERIET

LITT MER NYTELSE I HVERDAGEN — GANSKE ENKELT

Bak Konfektgalleriets virksomhet finner du et veldig enkelt mål. Som konfektforretning ser vi det nemlig som vår oppgave å bringe litt mer glede og nytelse inn i ditt liv —dette gjennom smaken av ekte kvalitetssjokolade. Spør du oss, skal det skal være lov å hygge seg litt ekstra i hverdagen, og enda litt ekstra når anledningen er spesiell. Og av vår erfaring er sjokolade og konfekt ypperlig egnet til å oppnå dette.

Du finner oss i første etasje på Galleriet, og butikken vår er i seg selv et lite galleri: Hyller, rekker og disker fulle av godbiter for enhver smak. Noen synes ren sjokolade er fullkommen i seg selv; andre liker spennende tilsetninger og overraskende smaksopplevelser. Uansett hva du foretrekker, kan du spørre oss. Vi har noe på lager — enten det er til deg selv eller din utkårede.

LEVERANDØR I SÆRKLASSE

VÅRE HOVEDPRODUKTER KOMMER FRA DASKALIDÈS

Det sies at verdens beste sjokolade lages i Belgia. Hos Konfektgalleriet er vi helt enige i det. Årevis i bransjen har latt oss smake på sjokolade fra mange ulike steder, men når vi får velge, velger vi luksusproduktene fra Daskalidès. Deres konfekt er etterspurt over hele verden – og elsket også av bergensere. Om du ikke har smakt denne sjokoladen, gleder vi oss til å vise deg. Og om du ikke engang har hørt om Daskalidès før – Her, nå vet du litt:

  • Jean Daskalidés grunnla sin første konfektbutikk i 1931.
  • Bedriften holder til i Belgia og er spesialist på luksuskonfekt.
  • Deres mest kjente produkter er praliner og trøfler.
  • Bedriften har også ulike typer sukkerfri sjokolade i sitt sortiment.
  • Daskalidès støtter utvikling av småskala kakaobønneprodusenter – Les mer her

KONFEKT TILPASSET DINE ØNSKER

VI IMØTEKOMMER ALLE PREFERANSER

Det er mange som lever av å selge søtsaker, og som konfektforretning er det derfor om å gjøre å skille seg ut — og yte det lille ekstra for deg som vår kunde. Derfor er vi på Konfektgalleriet svært opptatt av at du ikke bare får et kvalitetsprodukt, men også det rette produktet til personen og anledningen.

Av denne grunn tar vi kontinuerlig inn nye produkter til høytider og merkedager, og tilbyr fleksible bedriftsavtaler for å holde arbeidsplassen din velfôret og glad. Hos Konfektgalleriet får du alltid selv muligheten til å håndplukke produktene du liker, men vi kan også sette sammen pakkeløsninger basert på dine preferanser. Nøl ikke med å kontakte oss for å høre hva vi kan tilby.

VÅR SPESIALITET

SJOKOLADE

PRØV OGSÅ VÅRE

MAKRONER

KONFEKT FOR ALLE ÅRETS

MERKEDAGER

SNAKK MED OSS OM

BEDRIFTSAVTALER