KONFEKT FOR ALLE ANLEDNINGER

KONFEKTGALLERIET SETTER DET RIKTIGE PREGET PÅ MERKEDAGENE

Året har mange dager som er ekstra fine: Fødseldager, jul, 17. mai, morsdag, farsdag, Valentinsdagen og flere. Felles for alle slike gledelige sammenkomster er at de som regel blir enda bedre med sjokolade. Hos Konfektgalleriet finner du et bredt og innbydende utvalg konfekt uansett hva som skal feires. Våre godbiter selges i både ferdigpakker og løsvekt — slik at du kan håndplukke bitene som vil falle mest i smak.

I tillegg til vår normalt brede kolleksjon av sjokolader og makroner får vi inn sesongriktige godbiter til å sette det rette preget på hver høytid. Det blir jo for eksempel ingen påske uten påskeegg, ingen valentinsdag uten hjerter — og hva er julen uten marsipan? Er du nysgjerrig på hva vi kan tilby av spennende konfekt for årets merkedager, bli vår venn på Facebook eller Instagram. Her legger vi jevnlig ut bilder av de nyeste godbitene fra vår butikk.

HØYTIDEN ER IKKE DEN SAMME UTEN

JUL / PÅSKE

SJOKOLADE SIER MER ENN ORD

BRYLLUP / VALENTINE

GLED DINE FORELDRE

MORSDAG / FARSDAG

ANDRE ARRANGEMENTER

KONFIRMASJON / ANNET

FØLG MED PÅ VÅRE NYHETER

VI FÅR INN SPENNENDE GODBITER FOR HVER HØYTID. FØLG OSS PÅ FACEBOOK, OG KONTAKT OSS HVIS VI SKAL SETTE SAMMEN EN PAKKE TIL DEG!